- 500 g filetů z čerstvého lososa bez kůže
- 3 jarní cibulky s natí
- 1 svazek čerstvé petrželky
- 2 polévkové lžičky dijonské hořčice
- ½ limetky
- 6 cl olivového oleje, extra panenského
- mořská sůl
- pepř mletý bílý
- 6 plátků toastového chleba
- 1 stroužek česneku
Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku
Poslední tip, trik či komentář