reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

  • 500 g filetů z čerstvého lososa bez kůže
  • 3 jarní cibulky s natí
  • 1 svazek čerstvé petrželky
  • 2 polévkové lžičky dijonské hořčice
  • ½ limetky
  • 6 cl olivového oleje, extra panenského
  • mořská sůl
  • pepř mletý bílý
  • 6 plátků toastového chleba
  • 1 stroužek česneku

Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.