reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ostravská želva

  • Korpus
  • 3 vejce
  • 80 cukr krupice
  • 100 g hladké mouky
  • 70 g malinového džemu
  • 1 sáček vanilkového cukru

Náplň

  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 150 g cukr moučka
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 100g marcipánu na hlavičku a nožičky želvy

Z korpusu uděláme placku, kterou upečeme, uděláme roládu, kterou pomažeme malinovým džemem, po vychladnutí nakrájíme na 1cm silné plátky.

Do mísy dáme potravinovou folii a na ní těsně položíme plátky rolády a naplníme tvarohovým krémem.
Necháme ztuhnout. Vychladlé vyklopíme a ozdobíme hlavičkou a nožičkami, které vyrobíme z marcipánu.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ostravska-zelva

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


8 × = sedmdesát dva


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.