reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob

8 porcí

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 2 čerstvé žloutky
  • 100 g cibule
  • 100 g sterilovaných okurek
  • 100 g žampionů
  • 40 ml smetany
  • 30 g majonézy
  • 50 g dijonské hořčice
  • 100 g květů kapary
  • hrst petrželové natě
  • sladká mletá paprika
  • drcený kmín
  • chilli
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

na podávání

  • tousty z bílého pečiva nebo hranolky

Maso a mlýnek vložíme do lednice a necháme dobře vychladit.

Očištěné maso nakrájíme na velké kostky a dvakrát ho semeleme na středně hrubé šajbě.

Maso smícháme se žloutky, najemno nakrájenou cibulí, okurkami, žampiony, zalijeme smetanou, zjemníme majonézou, hořčicí, kapary, nasekanou petrželkou, paprikou, kmínem, chilli, pepřem a solí.

Zdroj: Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/707-tatarsky-biftek-trochu-jinak-na-parizsky-zpusob/ [On-line 11.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.