reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Telecí lýtko s bylinkami

Stinco di vitello porchettato

(4 porce)

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 100 g salsiccii
  • 70 g parmazánu
  • 1 žloutek
  • 4 housky na hamburger
  • 2 papriky
  • hlávkový salát
  • 2 velká rajčata
  • rajčatový protlak
  • dijonská hořčice
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

Svíčkovou nameleme, salsicciu zbavíme střívka a smícháme s masem, nastrouhaným parmazánem, žloutkem, solí a pepřem. Vytvarujeme hamburgery a ogrilujeme. Housky rozpečeme na ohni, celé papriky také ogrilujeme a zbavíme semínek. Housku pomažeme dijonskou hořčicí, položíme maso, na něj kousky paprik, list hlávkového salátu, plátky rajčat, které zakápneme protlakem, přikryjeme druhou půlkou housky a podáváme.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Hamburger-di-Manu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.