reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Terrina di cioccolato bianco con noci

Terinka z bílé čokolády a vlašských ořechů

  • 2 tabulky bílé čokolády
    1 dl smetany
    2 hrsti vlašských ořechů
    2 vejce
    cukr podle chuti

Vlašské ořechy uvaříme v trošce vody (aby byly ponořené) do měkka. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou, můžeme ještě podle chuti dosladit cukrem, poté přidáme ořechy a rozmixujeme je. Vzniklou směs nalijeme do menší formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 130° asi 20 minut. Po upečení necháme terinu vychladnout a dáme do lednice na 4 hodiny. Aby se při vyklopení nerozbila, ponoříme formu do poloviny výšky do horké vody a můžeme bez obav vyklopit. Při podávání ozdobíme celými vlašskými ořechy.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Terrina-di-cioccolato-bianco-con-noci/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.