Potřebujeme:
cizrnu (dopředu namočenou a uvařenou),
čínské zelí,
pohankovo-špaldové vrtulky (těstoviny),
cibuli,
kari koření,
brokolici,
žampiony,
tofunézu,
umeocet,
dijonskou hořčici,
mrkev nakrájenou na julienne,
olej
Vrtulky uvaříme a na sítku prolijeme studenou vodou, dáme stranou. Na oleji orestujeme cibuli, zasypeme kari kořením, orestujeme i mrkev. Přidáme na nudličky pokrájené čínské zelí (část si dáme stranou). Brokolici krátce spaříme, růžičky i s košťály pokrájíme a přidáme na pánev. Ochutíme dijonskou hořčicí a osolíme. Vmícháme cizrnu.
V míse smícháme vrtulky se zeleninovou směsí z pánvičky a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony a druhou část čínského zelí. Promísíme s tofunézou a ochutíme umeoctem.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/testovinovy-salat-s-cizrnou-7-11-2011.html
Poslední tip, trik či komentář