- 2 vepřová kolena
- ovar
- plecko
- srdíčko
- jazyk
- 1 ks jatýrek
- 1 cibule
- česnek
- nové koření
- majoránka
- sůl, pepř
- 3 plátky želatiny
- vývar z masa
Maso vložíme do vody, přidáme celou cibuli, nové koření, pepř, sůl a vařime do měkka asi 2 až 2 a ½ hodiny. Vařené maso nakrájíme na menší kousky, dáme do pekáčku, zalijeme vývarem, přidáme česnek, majoránku, pepř a sůl, promícháme a necháme asi 5 minut povařit.
Přidáme rozpuštěnou želatinu a promícháme. Směs nalijeme do misky a necháme ztuhnout.
Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/tlacenka.html
Poslední tip, trik či komentář