- Červená čočka
- Kabanos
- Jarní cibulka
- Vařené brambory
- Sterilované bílé fazole
- Jablka, citron
- Bílé víno
- Rukola
- Zeleninový vývar
- Olivový olej
- Římský kmín
- Sůl
Kabanosy opečeme na olivovém oleji. Přidáme předem uvařené brambory, nakrájenou jarní cibulku a opečeme. Okořeníme chilli, římským kmínem, osolíme a přidáme uvařenou červenou čočku, nakrájená rajčata a nasekanou rukolu. Na další pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme nakrájené jablko, zakapeme citronem a přidáme bílé fazole. Zalijeme trochou bílého vína. Podáváme obě směsi dohromady.
Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-toreadorska-misa.html
Poslední tip, trik či komentář