reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Třešňové želé

Ingredience

  • čerstvé třešně 500 g
  • želatina 1 balení
  • vanilkový cukr 1 kus
  • mascarpone 1 kus
  • cukr 100 g
  • smetana ke šlehání 1 kus

Želatinu necháme nabobtnat ve 250 ml vody. Pak ji zahřejeme, přidáme 100 g cukru a vanilkový cukr. Směs ochladíme a nalijeme do sklenice na vypeckované třešně. Necháme ztuhnout. Ušleháme šlehačku, kterou smícháme s vyšlehaným a oslazeným mascarpone. Krém navršíme do poháru.

Zdroj: Třešňové želé; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tresnove-zele [On-line 26.09.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.