reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tři druhy ústřic

Ingredience

  • 4 ks ústřic Les Fines de Claires
  • 4 ks ústřic Belon
  • 4 ks ústřic La Perle Blanche
  • Na šalotkový vinaigrette:
  • 1 šalotka
  • 1 lžíce nasekané pažitky
  • 4 lžíce červeného vinného octa

Na chilli omáčku:

  • 1 dl kečupu
  • 1 stroužek česneku
  • Chilli omáčka
  • Worcestershire omáčka
  • 1 lžíce brandy

Na podávání:

  • Čerstvý křen
  • Citron

Ústřice opatrně otevřeme, připravíme podle našeho videa a necháme ve spodní schránce.

Šalotku a pažitku nakrájíme najemno, přendáme do misky a zalijeme červeným i bílým octem. Do další misky nastrouháme křen. Ve třetí misce promícháme kečup, brandy, worchester, chilli omáčku a rozmačkaný česnek.

Zdroj: Tři druhy ústřic; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2343-tri-druhy-ustric/ [On-line 29.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.