reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tuňák v červeném a zeleném

  • 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji (min. 185 g)
  • ½ cibule (lze použít svazek jarní cibulky, do tuňáka bílé spodky, zelené vršky do šťouchaných brambor)
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl, pepř
  • 2,5 ks avokáda (k naplnění – 5 půlek)
  • 5 rajčat  (k naplnění

Cibuli nakrájíme a smícháme v misce s tuňákem rozmačkaným vidličkou. Přidáme kečup, majonézu a koření. Touto pastou naplníme seříznutá rajčata a rozpůlená avokáda (pecku vyjmout!). Servírujeme ve dvojicích na talířku. Ozdobíme třeba kouskem červené papriky. Vychlazené můžeme skladovat v lednici i pár hodin.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tunak-v-cervenem-zelenem [On-line 7.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.