reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tvaroh se žloutky a houbami

 

  • 100 g sterilovaných žampionů
  • 100 g tvarohu
  • 2 vařené žloutky
  • 100 g tofunézy
  • 2 lžičky hořčice
  • pažitka, kmín, sůl

Tvaroh lehce promícháme s tofunézou, hořčicí a vařenými žloutky. Vyšleháme dohladka, dochutíme mletým kmínem a solí. Žampiony necháme okapat, potom je nakrájíme na menší kousky a vmícháme do vyšlehané hmoty. Můžeme mazat na topinky nebo podávat s tmavým chlebem a zdobit pažitkou či snítkami jiných bylinek.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.