reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tygří krevety po provensálsku

Potřebujeme:

  • 6 tygřích krevet,
  • 3 stroužky česneku,
  • 1 dcl bílého vína,
  • čerstvou petrželku,
  • olivový olej,
  • sůl, pepř

Krevety krátce opečeme na oleji a vyndáme. Výpek zalijeme bílým vínem, přidáme lžíci másla, česnek a petrželku. Krevety dáme na talíř a přelijeme sosem.

Zdroj: Tygří krevety po provensálsku; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/houbove-cappuccino-s-lanyzovym-prelivem-a-tygri-krevety.html [On-line 10.06.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.