reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou

  • 1 uzený hovězí  jazyk
  • 2 sladké smetany
  • cibule
  • hladká mouka
  • čerstvý křen

Jazyk uvaříme ve vodě. Poté vyndáme a ještě teplý ho oloupeme. Vodu scedíme a vývar si necháme na polévku. Na másle necháme zesklovatět cibulku a poprášíme ji moukou. Poté za stálého míchání přilijeme sladkou smetanu. Necháme povařit. Ochutíme solí a cukrem. Po odstavení přidáme křen.

Jako přílohu servírujte Jemný lázeňský knedlík

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzeny-hovezi-jazyk-s-krenovou-omackou

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.