reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou

  • 1 uzený hovězí  jazyk
  • 2 sladké smetany
  • cibule
  • hladká mouka
  • čerstvý křen

Jazyk uvaříme ve vodě. Poté vyndáme a ještě teplý ho oloupeme. Vodu scedíme a vývar si necháme na polévku. Na másle necháme zesklovatět cibulku a poprášíme ji moukou. Poté za stálého míchání přilijeme sladkou smetanu. Necháme povařit. Ochutíme solí a cukrem. Po odstavení přidáme křen.

Jako přílohu servírujte Jemný lázeňský knedlík

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzeny-hovezi-jazyk-s-krenovou-omackou

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


8 × sedm =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.