Suroviny
- uzený losos 200 g
- crème fraîche 250 g
- med 3-5 lžic
- kremžská hořčice 3-5 lžic
- čerstvě vymačkaná šťáva z 1/2 citronu
- citron 1 ks
- sůl
- pepř
- čerstvý kopr
- toast
Kremžskou hořčici a med smícháme v poměru 1:1, přidáme nasekaný kopr, sůl, pepř a citronovou šťávu a vše řádně promícháme a dáme chladit do ledničky.
Opečeme toasty, namažeme crémefresh, přidáme plátky lososa a přelijeme omáčkou – dozdobíme plátkem citronu a koprem.
Zdroj: Uzený losos na toastu s medovo-hořčicovou omáčkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzeny-losos-na-toastu-s-medovo-horcicovou-omackou [On-line 10.12.2014]
Poslední tip, trik či komentář