reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený pstruh s černou čočkou beluga

2 porce

  • 2 filety uzeného pstruha
  • 1 šalotka
  • citronová šťáva
  • 6 ks kaparů (bobule se stopkou)
  • 4 lžíce zakysané smetany (nejlépe crème fraîche)
  • mletý pepř
  • sůl
  • 4 lžíce čočky beluga vařené v balsamikovém octu se solí
  • 2 ředkvičky

Pstruha a šalotku nakrájíme na drobné kostičky, kapary nasekáme, vše promícháme se zakysanou smetanou, ochutíme citronovou šťávou, mletým pepřem a solí.

Na porci podáváme dvě lžíce čočky, kterou jsme uvařili ve vodě ochucené balsamikovým octem a solí, doplníme ochuceným pstruhem a plátky ředkvičky.

Zdroj: Uzený pstruh s černou čočkou beluga; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1681-uzeny-pstruh-s-cernou-cockou-beluga/  [On-line 12.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.