reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený vývar s fazolemi

  • fazole 300 g
  • uzené maso 500 g
  • česnek 1 stroužek
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 kousek celeru
  • pepř 1 špetka
  • sůl 1 špetka
  • nudle do polévky 1 hrst
  • petrželová nať 1 kus
  • nové koření 1 špetka
  • malá cibule 1 kus

Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě asi půl hodiny. Zvlášť uvaříme den předem namočené fazole ve vodě a vyjmeme uvařené uzené maso. Do vývaru nakrájíme mrkev, petržel, celou cibuli, celer, nové koření a pepř. Povaříme doměkka, přidáme skoro změklé fazole a dále vaříme. Když změknou i fazole, dochutíme a přidáme uvařené nudle.

Zdroj: Uzený vývar s fazolemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzeny-vyvar-s-fazolemi [On-line 11.4.2012]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.