reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vařená vepřová panenka – Staromaďarské menu

4 porce

  • 60 dkg vepřové panenky
  • 6 stroužků česneku
  • 10 dkg slaniny
  • pepř
  • vinný ocet
  • zázvor
  • olej

Maso nakrájíme na větší kusy a vaříme alespoň hodinu v osolené vodě okořeněné bobkovým listem.

Slaninu nakrájíme nadrobno, načež si ji opečeme společně s česnekem. Po stažení s plotny ji štědře posypeme pepřem a ochutíme zázvorem. Zakapeme několika kapkami octa.

Do této šťávy vložíme uvařenou panenku a propečeme ji.

Zdroj: TV Paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3673

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.