reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vařené maso s žemlovou omáčkou – Velikonoční menu

4 porce

  • 40 dkg uzené kýty
  • 40 dkg vepřového masa
  • 40 dkg hovězího masa
  • 5 žemlí
  • 1 celý křen
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř

Uvedené druhy masa vložíme do horké vody, osolíme a uvaříme.

Žemle rozkrájíme a opečeme si je na pekáči. Křen očistíme a nastrouháme.

Česnek nasekáme nadrobno a přidáme jej k rozdrobeným opečeným žemlím. Opepříme, zalijeme vývarem z masa, které paralelně vaříme, a všechny komponenty omáčky pořádně smícháme.

K vařenému masu nalijeme na každý talíř porci omáčky a k tomu podáváme křen.

Zdroj: TV Paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3659

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− čtyři = 4


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.