reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vegetariánský guláš připravovaný u pramene „Vándor”

4 porce

  • 1,5 dl stolního oleje
  • 60 dkg hub
  • 2 cibule
  • 8 uvařených vajec
  • 40 dkg zeleného hrášku
  • 2 dl zakysané smetany
  • 40 dkg těstovin
  • 5 litrů křišťálově čisté vody z pramene
  • sůl
  • červená paprika
  • pepř
  • tymián
  • rozmarýn
  • saturejka
  • petrželová nať

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Zaprášíme troškou červené mleté papriky, promícháme a přidáme nakrájené houby. Zatímco se houby smaží, oloupeme uvařená vajíčka a rozkrojíme je na čtvrtky.

Až budou houby osmahnuté, směs osolíme a ochutíme rozmarýnem, mletým pepřem, saturejkou a petrželovou natí.

K houbám přidáme zelený hrášek a vajíčka, důkladně promícháme, ale dávejme pozor na vajíčka, aby se příliš nerozbila. Zahustíme jednou polévkovou lžící mouky. Přimícháme smetanu a důkladně povaříme.

Jako přílohu podáváme uvařené těstoviny. Promícháme je s gulášem, prohřejeme a můžeme podávat.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/receptek_cs/musor/Naho%C5%99e+na+ho%C5%99e

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.