reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Velikonoční nádivka

Ingredience

  • uzené maso 400 g
  • rohlíky 8 kusů
  • vývar 500 ml
  • máslo 75 g
  • vejce 4 kusy
  • čerstvé kopřivy 1 dávka
  • zelená petržel 1 hrst
  • muškátový oříšek 1 špetka
  • sůl a pepř 1 špetka

Uzené maso a pečivo nakrájíme na kostičky. Bílé pečivo zalijeme vlažným mlékem. Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. V jiné míse utřeme máslo se žloutky, přidáme pokrájené maso, najemno nasekané bylinky a vše promícháme s pečivem. Okořeníme, dosolíme a na konec opatrně vmícháme sníh z bílků. Směs dáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané formy (formiček) a pečeme asi 40 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

Zdroj: Velikonoční nádivka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/velikonocni-nadivka [On-line 23.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.