reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová bylinková roláda

 

  • 1000 g vepřového masa (kýta),
  • 2 lžíce dijonské hořčice,
  • 1 lžíce sádla,
  • 5 lžic nasekaných bylinek (tymián, bazalka, rozmarýn, routa, šalvěj a levandule),
  • sůl,
  • potravinářský motouz.

Vepřové maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a hustě posypeme nasekanými bylinkami. Stočíme do rolády, pevně ovážeme motouzem. Roládu opečeme na sádle, podlijeme vodou a za občasného přelévání výpekem a podlití vodou upečeme doměkka. Hotovou roládu zbavíme motouzu a krájíme ji na plátky. Podáváme s bramborovou kaší.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.