reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Vepřová panenka s houbami

Potřebujeme:

  • 800 g vepřové panenky,
  • 200 g Creme fraiche,
  • houby – žampiony, hlívu apod.
  • cibuli, česnek
  • bagetu,
  • olivový olej, máslo
  • tymián, sůl, pepř

Maso osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem, vložíme na fólii, přidáme snítku tymiánu a zavineme do fólie. Vložíme do trouby a při teplotě 90 °C pečeme asi 30 minut, dokud vnitřní teplota nedosáhne 58 °C. V kastrůlku na másle a oleji zpěníme cibulku, přidáme houby, krátce opečeme, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, přidáme tymián a česnek a povaříme. Hotovou panenku opečeme na oleji dozlatova, nakrájíme na tenké plátky a podáváme s rozpečenou bagetou a houbami.

Zdroj: Vepřová panenka s houbami; TV Nova Tescoma s chutí  http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/veprova-panenka-s-houbami.html [On-line 22.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.