reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová panenka s modrým přelivem

Ingredience

  • vepřové panenky 1 kg
  • sádlo 1 dávka
  • sůl, pepř 1 dávka
  • sýr s modrou plísní 200 g
  • smetana 30 % 200 ml
  • sójová omáčka 1 dávka
  • brambory 1 dávka

Maso nakrájíme na silnější plátky, zlehka naklepeme rukou, osolíme a opepříme z obou stran. Na rozpáleném sádle maso zprudka opečeme, z každé strany asi tři minuty. Potom maso zabalíme do alobalu, kde nám krásně dojde. Mezitím na výpek z masa nasypeme nakrájenou nivu, šlehačku a dochutíme sójovou omáčkou, směs provaříme a můžeme servírovat.
Brambory se slupkou důkladně omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Vložíme je na plech s papírem, přidáme vepřové sádlo, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby na 200 °C asi na 45 minut.

Zdroj: Vepřová panenka s modrým přelivem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprova-panenka-s-modrym-prelivem [On-line 14.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.