reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová panenka v kabátku

Ingredience

  • vepřová panenka 1 kg
  • anglická slanina 500 g
  • parmazán 200 g
  • sušená rajčata 250 g
  • brambory 1500 g
  • cibule 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Vepřovou panenku si naporcujeme na větší kousky, které lehce osolíme, opepříme a poté obalíme v nastrouhaném parmazánu. Obtočíme plátkem anglické slaniny a poté napichujeme na špejli jako špíz a prokládáme se sušenými rajčaty. Rychle orestujeme nebo pečeme maximálně deset minut v troubě, aby panenka zůstala růžová a šťavnatá.

2. Brambory si oloupeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Zbylou slaninu si na pánvi rozškvaříme s nakrájenou cibulkou a přidáme do scezených brambor. Rozšťoucháme a podáváme k panence.

Zdroj: Vepřová panenka v kabátku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprova-panenka-v-kabatku [On-line 14.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.