reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová žebra Peru s rýží

  • 1 kg vepřových žeber
  • ¼ litru vody
  • 2 dl kečupu
  • 1 dl oleje
  • 2 lžíce octa
  • cukr
  • sůl, pepř
  • 10 stroužků česneku

Žebra naskládáme do pekáče. Z uvedených surovin uděláme zálivku, zalijeme žebra a pečeme přikryté asi 45 minut při teplotě 150 °C. Pak odkryté dopékáme ještě 15 až 20 minut při vyšší teplotě, aby žebra získala barvu a šťáva zhoustla.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprova-zebra-peru-s-ryzi

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


čtyři × 9 =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.