reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové kolínko z mladého selátka na ragú z vepřových oušek

Suroviny:

  • vepřové kolínko
  • vepřové uši
  • kořenová zelenina
  • petržel
  • šalotka
  • kmín
  • česnek
  • máslo
  • majoránka
  • hladká mouka
  • smetana
  • mléko
  • ½ cibule
  • sádlo
  • mletá sladká paprika
  • čerstvé bylinky
  • smažená cibulka

Uvaříme vepřové uši, kořenovou zeleninu, cibuli, sůl a petržel a připravíme vývar.

Kolínko pokrájíme na kusy, osolíme, okmínujeme. Dáme do pekáče na šalotku a sádlo, přidáme plátky česneku. Pečemu na 230-250 st. cca hodinu.

Na sádlo dáme cibuli a česnek, mouku, sladkou papriku, mléko, smetanu, provaříme. Přidáme uvařená ouška, majoránku, zjemníme smetanou.

Pod pečené porce kolena dáme ragú, podáváme s knedlíkem.

Zdroj: Vepřové kolínko z mladého selátka na ragú z vepřových oušek; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 21.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.