reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové kostky v mrkvi

 

  • 600 g vepřové plece
  • 500 g mrkve
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl
  • lžička kari koření
  • zelená petrželka

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme je ze všech stran. Pak podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme, až je maso téměř měkké. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na hranolky a vše podusíme. Okořeníme špetkou kari koření a sekanou zelenou petrželkou. Podáváme s brambory nebo s pečivem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.