reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové kotlety v marinádě s opékanými brambory a zeleninovým salátem

Suroviny

  • kotlety bez kosti (vepřová pečeně) 6 ks
  • olej 200 ml
  • česnek 1 stroužek
  • sůl 1 lžička
  • mletá sladká paprika 1 lžička
  • koření na steaky 2 špetky
  • kukuřičný škrob 1 lžička
  • tatarská omáčka 1 lžíce
  • pár kapek worcesterové omáčky
  • sójová omáčka 1 lžíce
  • mleté koření 5 pepřů 1 špetka
  • brambory 1 kg

Kotlety naklepeme z obou stran, do mísy dáme olej, sůl, papriku, pepř, steakové koření, škrob, tatarku, prolisovaný česnek a dobře promícháme.

Kotlety namočíme do marinády a zprudka osmahneme a dáme do pekáčku.

Do půl litru vody si dáme polévkovou lžíci sójové omáčky, pár kapek worcesteru, zamícháme a maso tím zalijeme, dusíme v troubě do měkka.Dosolíme, dochutíme a zahustíme a podáváme s opékanými brambory nebo rýží a sezónním zeleninovým salátem s dobrou zálivkou.

Zdroj: Vepřové kotlety v marinádě s opékanými brambory a zeleninovým salátem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprove-kotlety-v-marinade-s-opekanymi-brambory-zeleninovym-salatem  [On-line 03.06.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.