reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové ragú se zeleninou

  • 500 g vepřové plece
  • 200 g bílých fazolí
  • 200 g mrkve
  • 200 g žampionů
  • 300 g brambor (rohlíčků)
  • 150 g malých cibulek
  • 40 g tuku
  • 3/4 lžičky škrobové moučky
  • 2 dl bílého vína
  • 500 g rajčat, sůl

Přebrané, propláchnuté a okapané fazole zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. Uvaříme doměkka. Maso nakrájíme na 4 porce, osolíme, vložíme na rozehřátý tuk, přidáme oloupané cibulky, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Když je maso téměř měkké, přidáme pokrájené žampiony, opařená, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, brambory nakrájené na kousky, fazole a dusíme, až maso i zelenina změknou. Pak zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve víně a povaříme 2 minuty.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.