reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové ražniči s vařeným bramborem a velkou oblohou

  • vepřová plec 1 kg
  • brambory 1 kg
  • cibule
  • grilovací koření
  • mletý pepř
  • sůl
  • majoránka
  • mletá sladká paprika
  • olej
  • papriky červené 2 kusy
  • rajčata 2 kusy
  • salátová okurka 1 kus
  • sterilovaná čalamáda 1 balení
  • kečup 1 dávka
  • malá tatarka 1 kus

Maso si nakrájím na plátky, naklepu a okořením. Mezitím si připravím marinádu ze směsi oleje a koření, do níž naložím maso a nechám ho marinovat aspoň hodinu. Na pánvi s rozpáleným olejem maso zprudka opeču po všech stranách.

Mezitím si oloupu brambory, které v osolené vodě přivedu k varu a po dvaceti minutách je scedím a nechám stát.

Syrovou zeleninu si nakrájím na oblohu, můžu ještě přidat syrovou cibuli a ledový salát. Brambory servíruji na talíř, přidám porci hotového masa a přidám cibuli a oblohu. Na talíř dám také tatarku a kečup.

Zdroj: Vepřové ražniči; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprove-raznici [On-line 16.4.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.