reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové závitky s estragonovým máslem obalované v paramazánu

  • 1 kg vepřové kotlety bk
    200 g másla
    200 g strouhanky
    3 ks vajec
    200 g hladké mouky
    200 g strouhaného parmezánu
    sůl, pepř
    čerstvý estragon
    olej na smažení

Vepřové kotletky nakrájíme a rozklepeme dotenka. Plátky masa osolíme a opepříme. Eestragonové máslo si vyrobíme z másla, nasekaného estragonu a trochy soli. Ztuhlé estragonové máslo zabalíme do závitků, které na koncích propíchneme párátky, aby se nerozpadávaly a obalíme v hladké mouce, vajíčku a strouhance smíchané s parmazánem. Závitky necháme chvilku odpočinout a pak je osmažíme na oleji do zlatova. Poté je asi 10 – 15 minut ještě dopékáme v troubě při teplotě 150 stupňů Celsia.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/418-veprove-zavitky-s-estragonovym-maslem-obalovane-v-paramazanu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.