reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vertigo

Ingredience

  • ovoce (jahody, banány, mango, jablka, pomeranče apod. – dle chuti a sezony) 1 dávka
  • tabulka čokolády (mléčná, bílá, hořká – jak je libo) 5 kusů
  • smetana ke šlehání 500 ml
  • cukr 1 dávka

Různé druhy ovoce nakrájíme na kostky, plátky a promícháme – to patří do spodní speciální misky. V prostřední misce se servíruje v páře rozpuštěná čokoláda, která se ještě horká vlije do druhé menší misky. Do vrchní a nejmenší misky se dá ušlehaná domácí šlehačka. Tyto tři misky se sestaví na sebe a dezert se podává obdobně jako fondue .

Zdroj: Vertigo; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vertigo [On-line 19.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.