reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Veverčí špízy podávané s „La Ratte“

Suroviny

  • krůtí maso z prsou 500 g
  • špek
  • česnek dle chuti
  • cibule 2-3 ks
  • červená paprika
  • olivový olej
  • tymián
  • sůl
  • pepř
  • rozmarýn
  • koriandr
  • malé brambůrky (grenaile)

Nakrájím si maso, špek, papriku a cibuli na přibližně stejně velké kusy, rajčátka na polovinu. Vše napíchám na jehly, které naložím do olivového oleje s bylinkami.

Na přílohu si očistím malé brambůrky ve slupce, posolím, opepřím, zakapu olivovým olejem a dám upéct do trouby.

Ke špízům podávám dva druhy dipů. První dip je ze zakysané smetany, tvarohu , pažitky a citrónové šťávy. Druhý dip je ze zakysané smetany a koupené sweet­ chilli omáčky.

Zdroj: Veverčí špízy podávané s „La Ratte“; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veverci-spizy-podavane-s-la-ratte  [On-line 05.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.