reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vitello tonnato – tuňákové telecí

  • 600 g telecí kýty
  • tuňák ve vlastní šťávě v plechovce
  • 1 mrkev
  • 1 polévková lžíce kapary
  • 1/2 konzervy ančoviček
  • 1 polévková lžíce másla
  • 3 lžíce majonézy
  • sůl
  • pepř

Telecí kýtu ovážeme provázkem (aby měla tvar válečku) a opečeme na másle. Přidáme ančovičky, tuňáka, kapary a nakrájenou mrkev. Restujeme asi 5 minut a poté necháme dojít v troubě. Asi hodinu na 100 stupňů, ne více. Poté upečené telecí vyndáme a dáme vychladit. Ostatní ingredience (tuňák, ančovičky a mrkev) rozmixujeme a smícháme s majonézou. Nakrájíme studené telecí na tenké plátky a přelijeme omáčkou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vitello-tonnato-tunakove-teleci [On-line 3.12.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.