reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zadělávané bedly s pancettou

 

(4 porce)

  • 2 velké čerstvé bedly
  • 4 plátky italské slaniny
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl smetany
  • citronová šťáva
  • majoránka
  • máslo
  • sůl, pepř

Na másle orestujeme nasekanou cibulku a česnek do zlatova. Bedly očistíme a nakrájíme na proužky, přidáme do pánve a osolíme. Po chvíli restování přidáme majoránku, podlijeme bílým vínem a necháme vyvařit alkohol. Poté můžeme podlít smetanou a pár minut povaříme. Mezitím si nakrájíme slaninu na proužky a osmažíme na sucho v pánvi. Bedly na závěr zakápneme citronovou šťávou, dochutíme solí a pepřem 
a servírujeme s opečenou slaninou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Zadelavane-bedly-s-pancettou/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.