reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zálivka do bramborového salátu

  • 3 středně velké cibule
  • 5 Ižic oleje
  • 2 lžíce středně ostré hořčice
  • 1/4 l zeleninového vývaru (instant.)
  • 4 lžíce octa (např. bylinkového)
  • sůl, pepř, špetka cukru

Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na 1 lžíci oleje. Přidáme hořčici a vývar. Necháme povařit. Vmícháme ocet, osolíme, opepříme a osladíme. Zašleháme zbývající olej. Teplou marinádu nalijeme na připravené brambory. Případně vmícháme kapary nebo kopr.

4 porce

Doba přípravy: asi 10 minut Kcal/porce: asi 140 Tuk/porce: asi 13 g

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.