reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žampiony plněné brynzou

Ingredience

  • žampiony 10 kusů
  • střední hřib 1 kus
  • půl menší cibule 1 dávka
  • sádlo 1 lžíce
  • slanina 10 plátků
  • brynza 100 g

1. Žampiony očistíme, odřízneme nožičky a hlavičky dáme stranou. Nohy si nakrájíme na malé kousíčky.

2. V rozpálené pánvi necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibulku a přidáme pokrájené nožičky žampionů. Po pěti minutách přidáme nakrájený hřib. Po dalších třech minutách přidáme brynzu. Jakmile se spojí brynza s houbami a cibulí, ihned odstavíme.

3. Sýrovou hmotou naplníme hlavičky žampionů tak, aby vznikl klobouček. Kolem každého žampionu obtočíme plátek slaniny. Pečeme na pečicím papíře v rozehřáté troubě na 180°C po dobu osmi minut.

Zdroj: Žampiony plněné brynzou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zampiony-plnene-brynzou [On-line 13.11.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.