reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarský biftek

  • svíčková nebo očištěná hovězí kýta 400 g
  • kapary ve slaném nálevu
  • extra panenský olivový olej
  • dijonská hořčice
  • česnek 1 stroužek, utřený
  • toasty z bílého chleba 4 ks
  • křepelčí vejce (nebo klasické slepičí) 4 ks
  • mořská sůl
  • čerstvě namletý černý pepř
Česko vaří s Pohlreichem Nejlepší večeře vašeho života!

Tento i ostatní recepty naleznete v knize
Česko vaří s Pohlreichem

Maso najemno naškrábejte a ochuťte solí, pepřem, nasekanými kapary a troškou hořčice.

Toasty z bílého chleba potřete zlehka olejem a opečte je na pánvi dozlatova.

Namíchané maso naservírujte na talíř. Vejce usmažte na trošce oleje a položte na jednotlivé porce masa. Na každý talíř přidejte plátek opečeného toastového chleba a ihned servírujte.

Zdroj: Tatarský biftek; TV Prima, http://www.iprima.cz/ceskovarizive/recepty/tatarsky-biftek [on-line 9.11.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.