reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žampiony plněné sušenými rajčaty, slaninou a česnekem a zapečené s parmezánem

  • 300 g žampionů
  • cibule
  • 200 g slaniny
  • česnek
  • 50 g parmezánu na posypání
  • máslo
  • pepř
  • toustový chléb nebo bageta

Očištěné a mírně vydlabané hlavičky žampionů krátce opečeme na másle. Poté je vyndáme a do pánve dáme postupně cibuli, slaninu, sušená rajčata a česnek. Směs okořeníme pepřem a po vychladnutí jí plníme hlavičky žampionů, které dáváme do pekáčku. Každou hlavičku posypeme strouhaným parmezánem a krátce pod grilem zapečeme. Žampiony se podávají buď s opečeným toustem, nebo s bagetou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zampiony-plnene-rajcaty

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.