reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečený hermelín s brusinkovým dipem

Suroviny

  • hermelín 5 ks
  • naložené brusinky
  • brusinková omáčka
  • pažitka na ozdobu
  • bagetka 5 ks

Hermelín jeden po druhém potřeme brusinkovou omáčkou, navrch ještě dáme naložené brusinky smíchané s omáčkou a porce zabalíme do alobalu. Dáme rozpéct do horké trouby asi na dvacet minut při teplotě 200 stupňů.

Servírujeme na dezertním talířku a navrchu ozdobíme pažitkou. Podáváme s bagetkou.

Zdroj: Zapečený hermelín s brusinkovým dipem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zapeceny-hermelin-s-brusinkovym-dipem  [On-line 03.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.