reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečený hermelín se žampiony a bagetkou, omáčka

Suroviny

  • velké žampiony 5 ks
  • hermelín 5 ks
  • sladká chilli omáčka
  • pečivo

Hermelíny rozpůlíme, trochu vydlabeme a dáme na plech. Žampiony očistíme, trochu pokrájíme a klademe na hermelíny. Zabalíme do alobalů a necháme zapéct v troubě. Bagetku také rozpečeme, předkrm podáváme se sladkou chilli omáčkou.

Zdroj: Zapečený hermelín se žampiony a bagetkou, omáčka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zapeceny-hermelin-se-zampiony-bagetkou-omacka  [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.