reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Závin s klobásou

  • 500 g brambor
  • 150 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 200 g klobásy
  • sůl

Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme vychladnout. Studené brambory nastrouháme nebo umeleme na masovém strojku, přidáme prosetou mouku, vejce, osolíme a vypracujeme tuhé těsto. Z těsta vyválíme podlouhlý plát, do středu uložíme klobásu a pečlivě ji zabalíme. Povrch závinu potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme asi dvacet minut v rozehřáté troubě. Můžeme podávat s kysaným zelím.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.