reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Závin z taženého těsta s masem a žampiony

 

  • Těsto jako u jablkového závinu
  • 250 g mletého hovězího a vepřového masa
  • 1 cibule
  • sůl, pepř
  • 200 g žampionů

Maso osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, zastříkneme je horkou vodou a 20 minut dusíme. Žampiony očistíme, nakrájíme a na lžičce rozehřátého tuku osmahneme. Prochladlé, vydušené maso promícháme se žampiony. Vytažené těsto pokapeme tukem, potřeme masovou nádivkou, stočíme, přendáme na tukem potřený plech, zbylým tukem těsto potřeme a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Závin podáváme teplý s čerstvým zeleninovým salátem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.