reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Závin z taženého těsta s masem a žampiony

 

  • Těsto jako u jablkového závinu
  • 250 g mletého hovězího a vepřového masa
  • 1 cibule
  • sůl, pepř
  • 200 g žampionů

Maso osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, zastříkneme je horkou vodou a 20 minut dusíme. Žampiony očistíme, nakrájíme a na lžičce rozehřátého tuku osmahneme. Prochladlé, vydušené maso promícháme se žampiony. Vytažené těsto pokapeme tukem, potřeme masovou nádivkou, stočíme, přendáme na tukem potřený plech, zbylým tukem těsto potřeme a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Závin podáváme teplý s čerstvým zeleninovým salátem.

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− jedna = 6


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.