reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Závitek a tatarák ze pstruha

2 porce

závitek

  • 1 filet ze pstruha bez kůže
  • 1 mrkev
  • 1 malá cuketa
  • uzená sůl
  • přepuštěné máslo

Mrkev a cuketu nakrájíme na proužky, krátce spaříme v osolené vodě a ihned zchladíme.
Plátek filetu osolíme, vložíme proužky zeleniny, zavineme do závitku a opečeme na másle.

tatarák

  • 1 filet ze pstruha bez kůže
  • uzená sůl

Filet nakrájíme na kostičky, osolíme a dobře promícháme.

na podávání

  • blanšírovaná zelenina
  • rukola
  • balsamikový krém

Na talíř servírujeme závitek, noček tataráku, doplníme zeleninou, rukolou a zakápneme balsamikovým krémem.

Zdroj: Závitek a tatarák ze pstruha; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1584-zavitek-a-tatarak-ze-pstruha/  [On-line 18.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.