2 porce
závitek
- 1 filet ze pstruha bez kůže
- 1 mrkev
- 1 malá cuketa
- uzená sůl
- přepuštěné máslo
Mrkev a cuketu nakrájíme na proužky, krátce spaříme v osolené vodě a ihned zchladíme.
Plátek filetu osolíme, vložíme proužky zeleniny, zavineme do závitku a opečeme na másle.
tatarák
- 1 filet ze pstruha bez kůže
- uzená sůl
Filet nakrájíme na kostičky, osolíme a dobře promícháme.
na podávání
- blanšírovaná zelenina
- rukola
- balsamikový krém
Na talíř servírujeme závitek, noček tataráku, doplníme zeleninou, rukolou a zakápneme balsamikovým krémem.
Zdroj: Závitek a tatarák ze pstruha; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1584-zavitek-a-tatarak-ze-pstruha/ [On-line 18.04.2015]
Poslední tip, trik či komentář