4 porce
- 8 plátků šunky
- 60 dkg krkovičky
- 2 cibule
- 3 dl piva
- 4 velké klobouky hub
Vepřovou krkovičku propečeme v rozpáleném oleji, přidáme k ní súl a pepř, načež ji podusíme v pivu.
Cibuli nakrájíme na přibližně centimetrové kostičky a osmažíme ji, zatímco houby, z nichž použijeme jenom klobouky, opečeme nad horkým popelem.
Z alobalu si natrháme 30centimetrové pruhy, které poté vymažeme olejem. Na ně položíme plátky šunky, krkovičku, orestovanou cibulku.a na závěr klobouky hub. Z alobalu potom vždy uděláme balíček tvaru menšího ranečku a na 10 minut jej vrátíme do horkého popela.
Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3540
Poslední tip, trik či komentář