Ingredience:
- 1 lžička kari
- žampiony v konzervě
- 1 hrst mandlí
- 4 kuřecí stehýnka nebo křidélka
- mrkev
- celer
- citron
- zakysaná smetana
- zeleninový bujon
Uděláme si zeleninový a kuřecí vývar. Nakrájíme na menší kousky maso a zeleninu. Přidáme žampiony. Mandle dáme do hrnečku, zalijeme vroucí vodou a za 5 minut oloupeme, pak nakrájíme na půlky. Uděláme jíšku a přidáme do polévky s mandlemi. Dochutíme solí a kari. Podáváme na talíři, do jehož středu dáme kolečko citronu a smetanu.
Zdroj: Zelená polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zelena-polevkam [On-line 01.10.2014]
Poslední tip, trik či komentář