Ingredience
- 600 g domácího suga
- 100 ml zeleninového vývaru
- 30 g jarní cibulky
- sušená bazalka
- 150 g pancetty
- 60 g parmezánu
- olivový olej
- sůl
- pepř
Sugo a vývar povaříme v hrnci, osolíme a opepříme. Mezitím si nakrájíme pancettu a jarní cibulku. Bazalku a bílou část cibulky vhodíme do polévky, zelenou si necháme na ozdobu. Naservírujeme na talíř a dozdobíme cibulkou, orestovanou pancettou a hoblinkami parmezánu.
Zdroj: Zeleninová polévka s opraženou slaninou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2388-zeleninova-polevka-s-oprazenou-slaninou/ [On-line 12.02.2014]
Poslední tip, trik či komentář