reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zeleninová polévka s opraženou slaninou

Ingredience

  • 600 g domácího suga
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 30 g jarní cibulky
  • sušená bazalka
  • 150 g pancetty
  • 60 g parmezánu
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Sugo a vývar povaříme v hrnci, osolíme a opepříme. Mezitím si nakrájíme pancettu a jarní cibulku. Bazalku a bílou část cibulky vhodíme do polévky, zelenou si necháme na ozdobu. Naservírujeme na talíř a dozdobíme cibulkou, orestovanou pancettou a hoblinkami parmezánu.

Zdroj: Zeleninová polévka s opraženou slaninou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2388-zeleninova-polevka-s-oprazenou-slaninou/ [On-line 12.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.