Ingredience
- vanička křepelčích vajíček 1 kus
- čekankové puky 1 dávka
- balení rucoly 1 kus
- salát radicchio (červený italský salát) 1 dávka
- listy polníčku 1 dávka
- bagetka k podávání 5 kusů
na dresink:
- žloutek 1 kus
- lžíce plnotučné hořčice 1 dávka
- půl cibule 1 kus
- stroužek česneku 1 kus
- lžička balsamicového octa 1 dávka
- voda 2 lžíce
- sůl a pepč 1 špetka
Zeleninu nakrájíme a vložíme do mísy. Vše natrháme, kromě rucoly a polníčku. Uděláme si francouzský dresink a před podáváním promícháme s listy salátu tak, aby byl každý obalený emulzí.
Zdroj: Zeleninový salát s křepelčím vejcem a bagetkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zeleninovy-salat-s-krepelcim-vejcem-bagetkou [On-line 22.03.2013]
Poslední tip, trik či komentář